fbpx

Retourneren

Retourneren

Is je bestelling toch niet wat je er van verwacht had? Jammer! Je hebt het recht je bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Laat ons binnen 14 dagen weten dat je het product retour wilt sturen via info@kyds.nl. Nadat je retour is aangemeld heb je 14 dagen de tijd om het op te sturen. Wacht met terugsturen tot je een bevestiging van je retourmelding hebt ontvangen.

Wanneer je van dit herroepingsrecht gebruik wilt maken, zal het product in originele staat en goede verpakking terug gestuurd moeten worden.

Retourneer je de gehele bestelling dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van je bestelling dan worden de eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten van retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening. Het retour sturen van een pakket is voor eigen risico van de koper.

Het retouradres:

KYDS
van Bommelstraat 14
3781 CX Voorthuizen

Wanneer ik de retourzending ontvangen heb en de artikelen in de juiste staat geretourneerd zijn wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort op de rekening waar deze mee betaald is. Wanneer het product beschadigd is, of in niet originele staat ontvangen wordt worden de kosten van beschadiging in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.